Telefoonnummer stedentrips.nl
Home

Thema's

Lekker shoppen
Lekker shoppen
Vraag aan een willekeurige voorbijganger in de stad wat een belangrijke reden voor hem of haar is om juist in die stad te zijn, dan is het antwoord in vele gevallen: lekker shoppen! Natuurlijk, als u een stedenvakantie uitzoekt naar Rome, Parijs, Barcelona of bijvoorbeeld New York, dan zijn er talloze redenen om voor een bepaalde stad te kiezen. U bent wellicht geïnteresseerd in cultuur, geschiedenis of architectuur, of u bent juist iemand die gewoon een stad kiest om er eventjes uit te zijn, om even het verstand op nul te zetten en puur te genieten van 'het ergens anders zijn'.

 
Winter of overwinteren
Winter of overwinteren
De winter - het donkere en koude jaargetijde. De winter doet bij veel mensen het hart sneller kloppen; feestdagen als Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling met alles wat er verder bij hoort: Kerstmarkten, Elfstedentocht, Koek en Zopie, noem maar op.

Ook in dit seizoen lenen zich diverse steden voor een 'winterse' stedentrip. Een bezoek aan de Kerstmarken of gewoon gezellig Kerstshoppen is vaak een goede reden voor stedentrip van een paar dagen. In andere steden keert 's winters de relatieve rust terug en kunt u ontspannen op ontdekkingstocht. 
Voorjaar in de stad
Voorjaar in de stad
De dagen worden weer langer, de zomertijd gaat in, de temperaturen stijgen en de zon laat zich steeds meer zien. Het effect hiervan blijft niet onopgemerkt.

De voorjaarskriebels spelen op en steden komen uit hun winterslaap: Terrasjes worden opgetuigd, stadsparken schieten in de knop en etalages worden, na de winteruitverkoop, gevuld met de eerste zomermode.

 
Het leukste cadeau voor moeder!
Het leukste cadeau voor moeder!

Op 13 mei is het weer zover.. Moederdag! Na je moeder jarenlang parfum, gedichtjes, knutselwerkjes, chocola, bloemen en zelfgemaakte ontbijtjes op bed te hebben gegeven wordt het in 2012 tijd voor verandering.

Denk daarom eens aan een ontbijt op bed in één van de vele en gezellige hotels in één van onze leuke steden... Combineer het verblijf met winkelen, shows, wandelingen in het park, diners en andere leuke extra's tot het ultieme Moederdag-cadeau!

 
Voorzomer stedenbestemmingen!
Voorzomer stedenbestemmingen!
Het aftellen naar de 'grote' zomervakantie is begonnen! Het wordt warmer, de zonuren nemen toe, men krijgt de zomer in de bol, het vakantiegevoel komt op.
Met Hemelvaart en Pinksteren voor de boeg biedt Stedentrips.nl u uitgebreide mogelijkheden om zo voor de zomer nog een paar dagen er tussenuit te gaan!


 
Onvergetelijke steden!
Onvergetelijke steden!
Veel wereldsteden kennen een lange, veelal bewogen geschiedenis, wat u vaak snel terugziet in het stadsbeeld. Zo hebben veel van deze steden een oude kern met historische, monumentale gebouwen - aldaniet heropgebouwd - waarvan een deel - en soms ook een complete binnenstad - voorkomt op de Cultuurerfgoedlijst van de UNESCO.

Hetgeen op deze lijst wordt beschouwd als uniek, onvervangbaar. Dit is vaak ook sfeer- en beeldbepalend voor een stad.

 
Het regenachtige zomerweer..
Het regenachtige zomerweer..
..in Nederland draagt er aan toe dat menigeen verlangt naar een zonovergoten vakantiebestemming. De overbekende zonbestemmingen, met name rond de Middellandse Zee, of nog verder weg, lenen zich uitstekend hiervoor. Dat er rond de Middellandse Zee ook meerdere, prachtige wereldsteden te vinden zijn staat als een paal boven water. Steden waar u kunt genieten van de zon, bijvoorbeeld op een gezellig terrasje onder het genot van een koel biertje of een glaasje rosé. Ook in de vakantieperiodes gaat het bruisende stadsleven onverminderd door. Zo is altijd wat te zien, te horen, te proeven, te beleven.

 
Een sprookjesachtig decor..
Een sprookjesachtig decor..
..een gezellige kerstmarkt, een verlicht reuzenrad en de befaamde ijsbaan...De maanden november en december staan veelal in het teken van de naderende Kerstperiode.

In veel steden vindt u dan uitgebreide mogelijkheden om in de vele winkels en kerstmarkten eens goed uit te pakken!
Een sprookjesachtig decor, een gezellige kerstmarkt, een verlicht reuzenrad en de befaamde ijsbaan. Gezellig kraampjes met diverse Kerstspullen en lekkere hapjes met Glühwein...


 
De Copenhagen cocktail
De Copenhagen cocktail
In Kopenhagen vind je...een groene metropool met meer fietsen dan auto's, kastelen die perfect zouden passen in een sprookje en nieuwe adembenemende architectuur en Deens Design.

Of u nu van moderne kunst of van antiek houdt, Kopenhagen biedt een grote variatie van musea en kunstgalerijen. De culturele scene is rijk en divers!

De gastronomie in Kopenhagen is populair, de 'New Nordic Kitchen' wordt steeds bekender over de hele wereld - en niet voor niets. Met de titel Beste chef van de wereld 2011 voor de Deen Rasmus Koefoed en de titel Beste restaurant van de wereld 2011 voor Restaurant Noma staat je een heerlijke verrassing te wachten! 
De Vlaamse kerstsfeer..
De Vlaamse kerstsfeer..

Sprookjesachtige decors, een gezellige kerstmarkt, veelal met een verlichte ijsbaan en kermisattracties inclusief verlicht reuzenrad! Steden als Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent staan in december in het teken van kerst met volop kerstsfeer en kerstmarkten.

De Brusselse kerstmarkt ‘Winterpret’ werd vorig jaar zelfs uitgeroepen tot één van de grootste en mooiste kerstmarkten van Europa. Ziet u zichzelf al rondslenteren over de kerstmarkt in één van deze steden? Combineer uw bezoek met één of meer overnachtingen in Brussel, Antwerpen, Brugge of Gent!

 
It's the most...wonderfull time..
It's the most...wonderfull time..
Kerst en de jaarwisseling zijn in aantocht, gekenmerkt door gemoedelijkheid en een besneeuwd landschap... Of laat u de kerst liever voor wat het is en zoekt u graag de warmte op? In beide gevallen kunt u terecht op Stedentrips.nl voor een trip naar uw favoriete stad, of het nu een besneeuwd Praag of Stockholm is, of een stad met een milder klimaat, zoals Marrakech of Barcelona.

Wordt het een witte of een warme kerst? Glühwein of sangria? De keus is aan u! Wij dachten alvast met u mee en hebben 4 steden uiteen gezet!

 
Een gezellig weekendje weg!
Een gezellig weekendje weg!
Pasen is het weekend dat veel mensen denken aan de paashaas, kuikens, eieren, familie en ga zo maar door...Maar waarom denkt u niet eens aan een gezellig weekendje weg? Pasen is door het lange vrije weekend, bij uitstek de periode om er eens even lekker tussen uit te gaan.

Daar komt ook nog eens bij dat voor veel mensen het paasweekend het gevoelsmatige startsein is voor het voorjaar! En wat is nou een betere manier om het voorjaar in te luiden dan in één van onze wereldsteden?

 
Even ertussenuit..
Even ertussenuit..
 
Op 8 juni is het weer zover..
Op 8 juni is het weer zover..
..overal in Nederland zullen de straten oranje kleuren.
Ineens lijkt iedereen verstand van voetbal te hebben...

We zullen ons weer uitdossen in oranje shirts, dito mutsen en toeters. Wat een feest! Toch kan dit nationale ‘voetbalgeweld’ lang niet iedereen bekoren. Daarom is het heerlijk om even een paar dagen de oranje kleuren achter u te laten en zomerse stedentrip te boeken.

De dagen zijn lekker lang, de temperatuur is goed en hopelijk laat het zonnetje ook vaak genoeg haar gezicht zien!

 
Verzoenen met de tegenstander?
Verzoenen met de tegenstander?

Menigeen die het Nederlandse voetbalelftal een warm hart toedraagt heeft het zwaar de laatste week. Stedentrips.nl kijkt inmiddels verder en steekt u graag een hart onder de voetbalriem.

Wilt u even weg van het ‘voetbalgeweld’? Of even bijkomen van een enerverend toernooi? Wij kijken verder en hebben alvast vier top steden voor u uitgezocht!

 
Olympisch Londen...
Olympisch Londen...
De Britse hoofdstad is deze zomer vanwege de Olympische Spelen onmiskenbaar het bruisende centrum van Europa! Londen gaat tijdens de spelen van 26 juli t/m 12 augustus bol staan van de evenementen. Toch maar even sfeer proeven ?

Hoe krijgt u de kans ... de Olympische spelen waren nog nooit zo dicht bij ons in de buurt! In combinatie met Stena Line bieden wij u een aantal hotelarrangementen. Maar ook een dagtocht, omdat Stena Line speciaal voor dit evenement haar dienstregeling aanpast, zodat u zo lang mogelijk in de stad kunt zijn.

 
Najaar in de stad.,.
Najaar in de stad.,.
De zomervakantie zit er weer op. Kinderen gaan weer naar school en iedereen moet weer aan het werk. Men gaat weer over op het alledaagse ritme. Ziet u op tegen die eindeloze maanden tot de kerst?

Boek een stedentrip voor de herfst van 2012 en u heeft weer iets om naar uit te kijken! Wij hebben alvast een paar bestemming voor u uiteen gezet.

 
Brussels Airlines..
Brussels Airlines..
..is de Belgische luchtvaartgroep die het grootste aanbod van vluchten van en naar de Europese hoofdstad Brussel aanbiedt. De luchthaven van Brussel vormt een uitstekend alternatief, vanwege de gunstige ligging (vanuit zuid Nederland bereikt u Brussel in minder dan 1 ½ uur) en uitstekende parkeergelegenheid op loopafstand van de terminal!

Tevens met het openbaar is de luchthaven uitstekend bereikbaar. De 47 vliegtuigen van de Brussels Airlines groep staan garant voor meer dan 300 dagelijkse vluchten vanaf Brussel naar meer dan 60 Europese premium luchthavens!

 
Het is MegaSale bij Transavia! Aantrekkelijke tarieven naar diverse aantrekkelijke bestemmingen, waaronder ook meerdere interessante wereldsteden! Allen boekbaar in combinatie met een Transavia-vlucht. Boeken tot en met 15 oktober 2013, 07.59 uur, reizen tussen 7 oktober 2013 en 31 maart 2014!

Boek uw stedentrip naar uw favoriete stad op Stedentrips.nl en profiteer van de voordelige tarieven van Transavia... én van de uitgebreide vertrekmogelijkheden vanaf Schiphol, maar ook Eindhoven en Rotterdam/The Hague Airport!

Kijk snel of uw favoriet er bij zit!

 
Oktober, wijnmaand
Oktober, wijnmaand
De herfst heeft inmiddels weer luid en duidelijk haar intrede gedaan. Een mooi moment om even uit te waaien in één van onze wereldse steden, voordat het weer echt koud gaat worden.

Heerlijk shoppen, musea bezoeken, lekker eten en genieten van een goed glas wijn. Dat is een stedentrip in optima-forma.

Boek uw najaarsuitje op Stedentrips.nl - voor een aantrekkelijke prijs naar uw favoriete wereldstad!

 
Een spetterend begin!
Een spetterend begin!
De feestmaand december staat weer voor de deur. Verwen uzelf en een ander! Koop dit jaar uw Sint- en Kerstcadeaus in één van onze wereldse steden.

U geniet van uw stedentripje en de ontvanger van het cadeau zal extra verrast zijn door het bijzondere tintje van uw aankoop.

Boek uw feestmaanden tripje op Stedentrips.nl naar uw favoriete wereldstad! Wij hebben alvast wat suggesties voor u uiteen gezet!

 
dé SALE maand bij uitstek!
dé SALE maand bij uitstek!
Als de gezelligheid van de decembermaand straks voorbij is, is het ‘zaken doen’ geblazen. Januari is de maand van de koopjes. In onze wereldse steden is het SALE!

Profiteer hiervan en koop de leukste dingen met grote kortingen. Laat wat ruimte over in uw koffer en ‘hit the shops’!

Wij bevelen aan New York, Londen, Istanbul en Brussel.

 
Romantiek in een wereldstad..
Romantiek in een wereldstad..
Binnenkort is het weer Valentijnsdag - 14 februari - dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten... of er samen een paar dagen er tussenuit gaan!

Parijs en Venetië staan van oudsher bekend als steden vol romantiek. Een romantische sfeer creëer je natuurlijk bovenal zelf, maar de juiste ambiance geeft uiteindelijk dat beetje extra.

En dat beetje extra vindt u niet alleen Parijs of Venetië, maar bijvoorbeeld ook in Londen, Wenen, Barcelona... en The Big Apple!

 
Boek nu uw paas-uitje...
Boek nu uw paas-uitje...
Rond Pasen doet de lente gewoonlijk ook weer haar intrede. Tevens betekent Pasen ook een paar extra vrije dagen. Al-met-al mooi moment om de lentekriebels om te zetten in een uitje naar één van onze wereldse steden.

Heerlijk shoppen, musea bezoeken, lekker eten en genieten van een goed glas wijn. Dit jaar dus een keer geen eieren zoeken of eieren verven, maar kiezen hoe je de eieren wilt bij het ontbijt in uw hotel. Dat is een stedentrip in optima-forma. Boek nu uw paas-uitje op Stedentrips.nl - voor een aantrekkelijke prijs naar uw favoriete wereldstad!

 
Na alle kou en sneeuw..
Na alle kou en sneeuw..
.. groeit de zin naar aangename temperaturen. Heerlijk om weer op een terasje te kunnen zitten met een goed glas wijn of een smakelijk gerecht. Een mooi moment om deze behoefte om te zettin in een uitje naar één van onze wereldse steden.

Heerlijk shoppen, musea bezoeken, lekker eten en genieten van een goed glas wijn.

Boek uw ‘wining & dining’-uitje op Stedentrips.nl - voor een aantrekkelijke prijs naar uw favoriete wereldstad!

 
De sneeuw en vorst..
De sneeuw en vorst..
Een voorproefje op de lente nemen? Dat lijkt ons helemaal geen slecht idee. Waar u ook heen gaat, met een beetje geluk schijnt het zonnetje!

De steden komen uit hun winterslaap: terrasjes worden opgetuigd en stadsparken komen in bloei.

Begint het bij u al te kriebelen? Wij zeggen niet voor niets: laat los die winter en boek bij Stedentrips een heerlijk voorjaarsuitje.

 
De sneeuw en vorst..
De sneeuw en vorst..
In het zonnetje staan en kijken naar het wisselen van de wacht in Londen, of in Stockholm … ? Het koninklijk paleis bezoeken in Brussel, of Madrid ? Misschien bent u geïnspireerd door alle recente koninklijke evenementen rond onze troonswisseling.

Het leuke van deze steden is, dat het natuurlijk gewoon heerlijke bestemmingen zijn om te shoppen, musea te bezoeken, lekker te eten, of te genieten op één van de vele gezellige terrasjes.

 
Zomerse aanbiedingen
Zomerse aanbiedingen
Lekker weer, gezellige barretjes en restaurantjes, heerlijk ontspannen! Niet alleen aan het strand, maar ook in de stad! Culturele bezienswaardigheden, culinaire geneugten en uitgaansgelegenheden – alles ligt binnen handbereik in een wereldstad. Een trip naar een zomerse stad boekt u natuurlijk bij Stedentrips.nl, want bij ons valt veel te kiezen. En ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen!

Oh ja !! … Als u boekt tussen 15 juni en 15 juli 2013 voor een Stedentrips.nl vliegreis met vertrek vanaf Brussel, dan ontvangt u een gratis parking voucher!

 
Kom met ons mee de stad in!
Kom met ons mee de stad in!
De grote vakantie is begonnen. Dit jaar geen vakantie geboekt en misschien toch een beetje spijt … Kom dan met ons mee de stad in. Het leuke van een stedentrip is dat u met een paar dagen al meer dan 100% vakantiegevoel heeft. Even in een andere wereld.

En die andere wereld ligt soms al dichter bij dan u denkt. Het hoeft niet veel te kosten. Want zelfs bij een uitstapje naar onze zuiderburen bent u er al even helemaal uit!

 
Steden en stranden!
Steden en stranden!
Culturele bezienswaardigheden, culinaire geneugten, uitgaansgelegenheden en dan ook nog naar het strand … ? Dat kan! Wist u dat heel veel steden beschikken over en eigen stadsstrand?

Stad en strand zijn veel makkelijker te combineren dan u denkt. Goed idee om de zomer af te sluiten! Alles ligt binnen handbereik in een wereldstad!

Boek uw ‘strand-stad’ op Stedentrips.nl . Voor een aantrekkelijke prijs naar uw favoriete stad!

 
Ga toch fietsen!
Ga toch fietsen!
Zon in 't gezicht, wind in de haren, en onderweg genieten van al het moois wat een stad te bieden heeft op een vertrouwde tweewieler. Bekijk de highlights of ga juist van de gebaande paden af. Beleef de stad van binnenuit en ontdek hoe en waar de lokale bevolking leeft. Onze fietstours zijn ontspannen, op een rustig tempo en bijna overal met Nederlandse gids!

Een trip naar een fiets-stad boekt u natuurlijk bij Stedentrips.nl, want bij ons valt veel kiezen. En ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen!

 
Denk eens aan de heerlijke geur van gebakken appels, geroosterde amandelen, gepofte kastanjes, bratwurst, glühwein…. Welk beeld komt dan boven? Inderdaad, houten stalletjes met kerstspulletjes, gezelligheid, eten en drinken. Het is weer tijd voor de traditionele én de moderne kerstmarkten!

Vanaf eind november kunt u eigenlijk naar elke Duitse stad om van een Weihnachtsmarkt te genieten. De meeste grote Kerstmarkten zijn lekker dicht bij huis en daarom goed te bereiken per trein of met eigen vervoer.

Stedentrips.nl licht voor u vier aanraders uit.

 
 
Op stedentrip met de feestdagen!
Op stedentrip met de feestdagen!
De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er dan leuker om alvast te kijken voor een leuke reis tijdens de feestdagen?

We hebben vier steden uitgezocht waar de ultieme kerstsfeer te beleven is en daar goede hotels bij gekozen waar we een speciale aanbieding mee hebben kunnen maken, speciaal voor u!

Maar op=op....Wacht dus niet te lang met boeken, ga lekker kersthoppen, en maak gebruik van deze tijdelijk aanbiedingen!

 
Als de dure decembermaand voorbij is, is het ‘zaken doen’ geblazen. Januari is de maand van de koopjes. Onze stedentrips zijn in januari weer aantrekkelijk geprijsd. En … in onze wereldse steden is het SALE! Profiteer hiervan en koop de leukste dingen met grote kortingen. Laat wat ruimte over in uw koffer en ‘hit the shops’. Wij bevelen aan New York, Londen, Madrid en Praag.

Boek uw shopping tripje op Stedentrips.nl - voor een aantrekkelijke prijs naar uw favoriete wereldstad!

Hieronder vindt u enkele suggesties.

 
Werelddeal weken en MegaSale!
Werelddeal weken en MegaSale!
Boek een stedentrip en vlieg met KLM en Transavia naar diverse steden in Europa en daarbuiten. Met Transavia kunt u vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven en Rotterdam/The Hague Airport!

De voordelige Transavia-tarieven kunt u boeken tot en met uiterlijk 20 januari 2014 voor reizen tot en met 30 juni 2014! De KLM Werelddeals voor reizen tot en met 15 juni 2014 kunt u boeken tot en met uiterlijk 3 februari 2014!

 
100% mobiele reisgidsen
100% mobiele reisgidsen
Het leuke van een stedentrip is dat u met een paar dagen al meer dan 100% vakantiegevoel heeft. Even in een andere wereld. En zeker met de 100% stedengids app die u van ons cadeau krijgt deze maand!

Voor de steden:
Amsterdam | Antwerpen | Barcelona | Berlijn | Boedapest | Brugge | Brussel | Dublin | Florence | Gent | Hamburg | Istanbul | Keulen | Kopenhagen | Lissabon | Londen | Madrid | Marrakech | Milaan | München | New York | Oslo | Parijs | Praag | Rome | Stockholm | Valencia | Venetië | Wenen

 
Over Antwerpen
Over Antwerpen
Stad van Rubens en van barok, Scheldestad waar diamantairs bloeiende handel bedrijven. Het stadhuis is blikvanger op de Grote Markt. De Onze-lieve-Vrouwenkathedraal is met haar 123 meter vooral erg imposant. Winkelen kunt u uitstekend in Antwerpen, in de Meir of de Leopoldstraat. En een avondje stappen in de talloze drinklokalen met hun befaamde bieren, staat borg voor gezelligheid. Antwerpen heeft ook vele gezellige markten, waarvan de Vogeltjesmarkt op zondagochtend, toch wel de bekendste is.

 
Bij Pasen denkt u waarschijnlijk al snel aan de paashaas, eieren zoeken, familiebezoek, en ga zo maar door. Denk deze keer eens aan een gezellig weekendje weg! Pasen betekent immers een lang vrij weekend! Bij uitstek een moment om er eens even lekker tussen uit te gaan. En … daarbij komt nog eens, dat de lente dan een maand oud is.

De steden komen uit hun winterslaap: terrasjes worden opgetuigd en stadsparken komen in bloei. Zegt u zelf, wat is nou een betere manier om het voorjaar in te luiden dan in één van onze wereldsteden?

 
Zonnige prijzen naar wereldsteden!
Zonnige prijzen naar wereldsteden!
Wie zoekt er niet een goede reden om er een paar dagen tussenuit te gaan? Misschien is de maand mei wel reden genoeg! Een maand met extra vrije dagen, meivakantie en aangename temperaturen.

Bij mooi weer stijgt niet alleen de temperatuur. Het brengt het beste in de mensen boven. Iedereen fleurt op. Culturele bezienswaardigheden, culinaire geneugten, uitgaansgelegenheden, alles ligt binnen handbereik in een wereldstad! Kortom, tijd voor een gezellige zonovergoten stedentrip.

 
Van 23 september t/m 07 oktober 2014 is de Transavia Megasale op Stedentrips.nl. Dit houdt in dat u op een aantal vluchten extra korting krijgt op de ticketprijzen. Deze zijn voor u direct te boeken op Stedentrips.nl i.c.m. uw hotel!

Nu is hét moment om goedkoop een stedentrip te boeken naar een van onze Europese top steden. Met de Megasale van Transavia én voordelige prijzen op Stedentrips.nl heeft u de beste combinatie te pakken om een Stedentrip te boeken. De actie loopt t/m 07 oktober, dus wees er op tijd bij!

 
Luister niét naar je moeder!
Luister niét naar je moeder!
Zij zal immers zeggen dat je niet teveel poespas van Moederdag moet maken! Des te leuker is het om haar eens uitgebreid te verwennen en haar mee te nemen naar één van onze wereldsteden. Geen ontbijt op bed dit jaar, maar gezellig samen de tijd nemen voor het ontbijt. Lekker relaxed in één van de vele hotels met de ambiance van een andere omgeving...

Combineer het verblijf met winkelen, shows, wandelingen in het park, diners en andere leuke extra’s tot het ultieme Moederdag-cadeau. Boek uw Moederdag verrassing op Stedentrips.nl - voor een aantrekkelijke prijs met moeder naar uw en haar favoriete wereldstad!

 
Het zijn weer..
Het zijn weer..
...drukke en emotionele weken voor de 17 miljoen bondscoaches en ‘onze jongens’. Na de spectaculaire overwinning op Spanje en de benauwde zege op Australië stijgt de Oranjekoorts weer naar ongekende hoogte.

Nadien is het natuurlijk heerlijk bijkomen in een aantrekkelijke wereldstad. Wereldsteden waar u ook veel voetbalfans vindt, dus u kunt nog uitgebreid napraten over het Wereldkampioenschap voetbal, als u dit graag wilt. Hieronder vindt u een aantal aantrekkelijke arrangementen, voor even snel weg!

 
De grote vakantie is begonnen. Dit jaar geen vakantie geboekt en misschien toch een beetje spijt … Kom dan met ons mee de stad in! Niets is zo gemakkelijk op korte termijn te plannen als een stedentrip.

Culturele bezienswaardigheden, culinaire geneugten en uitgaansgelegenheden – alles ligt binnen handbereik in een wereldstad Het leuke van een stedentrip is dat u met een paar dagen al meer dan 100% vakantiegevoel heeft. Even in een andere wereld. En die andere wereld ligt soms al dichter bij dan u denkt. Pak uw koffertje maar snel, en ga met ons de stad in!

 
De dagen worden korter..
De dagen worden korter..
..de pepernoten liggen alweer in de winkels. Dat luidt onmiskenbaar de feestdagen in! Wat te denken van kerstshoppen in één van onze in kerstsfeer gehulde wereldsteden.

Vanaf eind november zijn er de traditionele Weihnachtsmarkten in de Duitse steden. Gezellige drukte, winterse kou, een glaasje glühwein in de hand … Zo komt u al snel in de kerststemming.

Laat u door Stedentrips.nl inspireren. Wij hebben deze maand een aantal suggesties uit een gezet!

 
I wanna be a part of it..
I wanna be a part of it..
New York heeft op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. Dat komt omdat de stad iets "unreal's" over zich heeft. Als u overweegt New York te bezoeken, dan is nu dé gelegenheid. Te meer omdat de periode na de feestdagen in het teken staan van uitverkoop en u in de vele winkels en warenhuizen uw slag kunt slaan.

Profiteer van voordelige vluchttarieven vanaf Brussel, boekbaar tot en met 30 december 2014! Heeft u mooi wat extra’s gespaard om te gebruiken voor het shoppen!


 
 
Van 6 januari t/m 19 januari 2015 is de Transavia Megasale op Stedentrips.nl. Dit houdt in dat u op een aantal vluchten extra korting krijgt op de ticketprijzen. Deze zijn voor u direct te boeken op Stedentrips.nl i.c.m. uw hotel!

Nu is hét moment om goedkoop een stedentrip te boeken naar een van onze Europese top steden. Met de Megasale van Transavia én de mooie prijzen van Stedentrips.nl heeft u de beste combinatie te pakken om een Stedentrip te boeken. De actie loopt t/m 19 januari en geldt voor reizen t/m 30 juni 2015, dus wees er op tijd bij!

 
Bij Pasen denkt u waarschijnlijk al snel aan de paashaas, eieren zoeken, familiebezoek, en ga zo maar door. Denk deze keer eens aan een gezellig weekendje weg! Pasen betekent immers een lang vrij weekend! Bij uitstek een moment om er eens even lekker tussen uit te gaan.

En … daarbij komt nog eens, dat de lente dan een maand oud is. De steden komen uit hun winterslaap: terrasjes worden opgetuigd en stadsparken komen in bloei. Zegt u zelf, wat is nou een betere manier om het voorjaar in te luiden dan in één van onze wereldsteden?


 
Van alle jaargetijden is het voorjaar misschien wel de heerlijkste tijd van het jaar voor een stedentrip. De steden komen uit hun winterslaap: terrasjes worden opgetuigd en stadsparken komen in bloei. Bij mooi weer stijgt niet alleen de temperatuur. Het brengt het beste in de mensen boven.

Iedereen fleurt op. Culturele bezienswaardigheden, culinaire geneugten, uitgaansgelegenheden, alles ligt binnen handbereik in een wereldstad! Kortom, tijd voor een gezellige zonnige stedentrip.


 
Alweer zonnige aanbiedingen bij Stedentrips.nl! Begint het bij u al een beetje te kriebelen om er even een paar dagen tussenuit te gaan. De zomermaanden staan immers voor de deur. Niets is zo gemakkelijk te plannen als een stedentrip!

Lekker weer, gezellige barretjes en restaurantjes, heerlijk ontspannen! Een trip naar een wereldse stad boekt u natuurlijk bij Stedentrips.nl, want bij ons valt veel te kiezen. En ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen!


 
Arts en AutoParijs is weliswaar 'stokoud' (meer dan 2000 jaar oud), maar de Franse metropool heeft een jonge en trendy uitstraling die over de hele wereld ongelooflijk veel nieuwsgierige mensen trekt die op zijn minst één keer in hun leven de Eiffeltoren gezien moeten hebben of die op zijn minst één keer in hun leven op de trappen voor de Sacré Coeur gezeten moeten hebben.

 
De laatste loodjes … Het zwoegen voor de eindexamen kandidaten zit er bijna op. En dan breken een paar spannende weken aan: wel of niet geslaagd. Hoe leuk is het om het harde werken van uw studerende kind te belonen met een tripje naar één van onze wereldse steden. In elk geval een geslaagd idee!

 
De grote vakantie staat voor de deur. Dit jaar geen vakantie geboekt en misschien toch een beetje spijt? Kom dan met ons mee de stad in. Het leuke van een stedentrip is dat u met een paar dagen al meer dan 100% vakantiegevoel heeft. Even in een andere wereld. En die andere wereld ligt soms al dichter bij dan u denkt. Het hoeft niet veel te kosten. Want zelfs bij een uitstapje naar onze zuiderburen bent u er al even helemaal uit! In deze tijd profiteert u ook nog eens van de zomeruitverkoop die in de winkels is begonnen. Pak uw koffertje maar snel, en ga met ons de stad in!

 
Arts en AutoOlympische stad in 2012… Dit evenement heeft de stad letterlijk op z’n kop gezet en ervoor gezorgd dat het trendy uiterlijk van Londen nog spectaculairder is geworden. Een nog groter aantal prestigieuze bouwwerken is verrezen. De traditionele gebouwen zijn volledige onderhanden genomen en stralen de glorie van weleer uit. Hipheid en traditie gaan hier hand in hand. Dat geeft Londen haar unieke karakter.