Telefoonnummer stedentrips.nl
Home  >>  Brugge

Stedentrip Brugge

 ( 7 hotels in Brugge )

Brugge ...pure poëzie

Ontdek Brugge
Hotels Eten & drinken Winkelen Bezienswaardigheden Uitgaan
 
 
 
 
 
Zoek en Boek
Bestemming
Aantal personen
Heenreis
Kalender
Datum terugkomst
Kalender
Vervoer
  
 
 
PijlCheck Beschikbaarheid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brugge, Vrijdag Markt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brugge, Vrijdag Markt
 
Wat is hot in Brugge ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overzicht Brugge

Ooit groeide Brugge uit tot een welvarende Hanzestad en het centrum van Vlaamse kunst. Aan dat verleden dankt zij enerzijds haar deftige en rijke uiterlijk met gotische woonhuizen en renaissance paleizen. Anderzijds is zij daardoor een stad waar volop wordt geleefd en die bruist van stedelijke bedrijvigheid. Dit alles geplaatst in een decor van schilderachtige reien en klinkerstraatjes waar het geluid van paardenkoetsjes niet weg te denken valt, dat is het Brugge van nu.
Algemeen
 
 
 
 
 
 
 
 
Brugge is een compacte stad die u het beste te voet ontdekt. Verdwalen zult u er niet want het Belfort torent hoog boven alles uit en doet op die manier uitstekend dienst als uw gids. Waar u ook gaat, keer op keer zult u worden verleid door de heerlijk geurende wafels en uiteindelijk zult u de verleiding waarschijnlijk niet kunnen weerstaan. En zo hoort het ook! Wandelen door de stad, genietend van een Belgische wafel. Dat is Brugge op z'n best.
Bezienswaardigheden
Brugge heeft een rijke historie en kent nog zeer veel oude gebouwen. De (her)ontdekking van het 'middeleeuwse' Brugge en de vele overblijfselen uit de 19e eeuw is zeer zeker de moeite waard.
Ga naar bezienswaardigheden BruggeBezienswaardigheden in Brugge
Winkelen
Als shoppingcentrum heeft Brugge een heel aparte uitstraling, met een aanbod toegankelijk voor ieders budget. De belangrijkste winkelstraten van Brugge bevinden zich tussen de Markt en de oude stadspoorten: Super Shopping Straat (Steenstraat, Simon Stevinplein, Mariastraat, Zuidzandstraat), St.-Jakobsstraat, St.-Amandsstraat, Geldmuntstraat, Noordzandstraat, Smedenstraat, Vlamingstraat, Philipstockstraat, Academiestraat, Hoogstraat, Langestraat, Katelijnestraat, Gentpoortstraat. De meeste winkels zijn geopend van 9 uur tot 18 uur.
Ga naar winkelen BruggeWinkelen in Brugge
Eten & drinken
Brugge ademt sfeer uit en die sfeer komt ook zeker terug in de gastronomie van deze stad. De mogelijkheden in Brugge zijn uitermate divers. Of het nu gaat om een lunch, romantische diner of gewoon een pintje op het terras of in de kroeg, in Brugge zit u altijd goed.
Ga naar eten & drinken BruggeEten & drinken in Brugge
Uitgaan
U vindt in Brugge volop café's en kroegen. De liefhebbers van muziek en theater kunnen echter ook uitstekend terecht in Brugge. Het Cultuurcentrum Brugge kent 4 locaties: De Stadsschouwburg, De Biekorf. De Dijk en de Garemijnzaal. Muziekliefhebbers kunnen terecht bij de  bij De Werf (Werfstraat 108). In het historische centrum vindt men een keur aan cafés en kroegen.
Ga naar uitgaan BruggeUitgaan in Brugge
 
 
 
 
 
Op de kaart
Op de kaart
Bezienswaardig in Brugge
MapArentshuis
MapBegijnhof
MapBelfort
MapBoudewijn Seapark
MapDe Gouden Boom
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

Aanbevolen hotels

 
 
 
 
Standaard kamer
 
 
 
 
Brugge
Een prettige uitvalsbasis voor een paar dagen Brugge! Dit kleinschalige, persoonlijke hotel heeft een rustige ligging aan een van de charmante kanalen. U wandelt gezellig langs de reien in ca. 10 minuten naar de Grote Markt.
periode :
3 dagenincl. treinreis
prijs :
vanaf  € 176,-p.p.
 
 
 
 
Standaard kamer
 
 
 
 
Brugge
Een uitstekend hotel, voorzien van alle comfort welke u voor een fijn verblijf mag verwachten. Mooie ligging aan de Potterierei. Eén van onze favoriete hotels in Brugge en van harte aanbevolen!
periode :
3 dagenincl. treinreis
prijs :
vanaf  € 304,-p.p.
 
 
 
 
Façade hotel
 
 
 
 
Brugge
Centraler kan haast niet! U verblijft hier op ca. 50 meter van het Belfort en de Grote Markt met alle gezellige terrasjes binnen handbereik. Martin's Brugge onderging onlangs een complete facelift en biedt comfortabele, sfeervolle kamers met o.a. gratis WiFi.
periode :
3 dagenincl. treinreis
prijs :
vanaf  € 224,-p.p.